A víz játéka

2017.11.28. - 18:49 Vissza

November vége az az idő, amikor már csak a nagyon eltökéltek indulnak neki egy- egy túrának, hiszen nem lehet tudni milyen időjárási viszonyok fogadnak minket, amikor kiérünk a Dunakanyarban található Dömös községbe. Mégis mindig vannak, akik útrakelnek és nem riadnak vissza az előrejelzésektől. Megfelelő öltözékben semmi sem állhatja utunkat. A kápolnánál felállított padok szinte mindegyikén most olyan tükörképek fogadják az erre járót, amit nem lehet nem észrevenni. A pad színe és a kedvező időjárás a fényképezőn keresztül adja meg azt a tiszta képet, amit mintha egy meséből pottyantottak volna le éppen erre a szent helyre. Ebből látszik jól, hogy mindig érdemes körülnézni ott, ahol éppen vagyunk, hiszen egy adott tájrészlet is más- mást tartogathat.


Az Önök biztonságáért

Tisztelt Látogatóink!
 
A balesetek elkerülése érdekében az alábbi kérésekkel fordulunk Önökhöz:
 
  • A Rám-szakadék turistaútján kizárólag alulról felfelé, azaz Dömös felől Dobogókő irányába haladjanak!
  • Kedvezőtlen időjárási körülmények között ne induljanak el a Rám-szakadékba, mert olyankor veszélyes a szakadékban való haladás!
  • Mindvégig kövessék a kijelölt turistajelzést! A szakadékból ki-, illetve oda bemászni életveszélyes!
  • A kihelyezett létrák és kapaszkodó korlátok az Önök biztonságát szolgálják. Kérjük, hogy rendeltetésüknek megfelelően használják azokat!
  • Csak a terepviszonyoknak megfelelő lábbeliben vállalkozzanak a túraútvonal végigjárására!
© 2013 Pilisi Parkerdő Zrt.
Fel