Fiatalos miliő

2017.08.17. - 13:37 Vissza

Ez a hónap még szerencsére sok fiatal számára jelenti a vakációt, amikor kedvére kirándulhat bármerre, kihasználva azt, hogy nem kell egész nap az iskolapadban ülnie. Meglátszik ez a Rám- szakadék Tanösvény hangulatán is, hiszen sokszor gyerekzsivajtól hangos. Jellemzően családdal érkeznek a legtöbben, hiszen a felnőttek többsége is ilyenkor használhatja fel éves szabadságának nagyobb részét. Nincs is annál jobb, mint együtt kimozdulni és túrázni egy nagyot, vagy egyszerűen csak sétálni a friss erdei levegőn. Ebben a melegben még a patak hűsítő vize is üdítő tud lenni, no nem ivásra, sokkal inkább egy kis pancsolásra ad alkalmat. Egy humoros férfi szerint pedig minek ide váltóruha, miután jól megizzadunk, mikor itt a patak, ki lehet abban is mosni a ruhánkat. S ne jusson eszünkbe máris Arany János Ágnes asszony patak- jelenete, s a hamarosan elérkező újabb tanév kezdete?


Az Önök biztonságáért

Tisztelt Látogatóink!
 
A balesetek elkerülése érdekében az alábbi kérésekkel fordulunk Önökhöz:
 
  • A Rám-szakadék turistaútján kizárólag alulról felfelé, azaz Dömös felől Dobogókő irányába haladjanak!
  • Kedvezőtlen időjárási körülmények között ne induljanak el a Rám-szakadékba, mert olyankor veszélyes a szakadékban való haladás!
  • Mindvégig kövessék a kijelölt turistajelzést! A szakadékból ki-, illetve oda bemászni életveszélyes!
  • A kihelyezett létrák és kapaszkodó korlátok az Önök biztonságát szolgálják. Kérjük, hogy rendeltetésüknek megfelelően használják azokat!
  • Csak a terepviszonyoknak megfelelő lábbeliben vállalkozzanak a túraútvonal végigjárására!
© 2013 Pilisi Parkerdő Zrt.
Fel